14. Oudergesprekken voeren

Regietheater door Thuis in het Onderwijs

Altijd al in de regisseursstoel willen zitten en acteurs willen aansturen? Grijp dan nu je kans bij de sessie ‘Oudergesprekken voeren’ van Thuis in het Onderwijs! Op het podium zie je twee acteurs een oudergesprek voeren, waarbij er van alles misgaat in de communicatie. Uiteraard geef jij ze als regisseur een herkansing: aan jou de taak om door middel van je professionele tips het gesprek effectiever te maken. Schrijf je in voor deze interactieve werkvorm, waarbij er zowel gelachen als geleerd wordt!

Sprekers

Erik Everink

Of het nou als trainer, trainingsacteur of als leerkracht is, mensen ondersteunen in hun leerproces, is de rode draad in het professionele bestaan van Erik Everink. Als een van de initiatiefnemers van Thuis in het Onderwijs vindt Erik het vooral belangrijk om zijn trainingen praktisch, ervaringsgericht en vermakelijk te maken.

Marjolijn Ham

Marjolijn heeft zo’n 15 jaar in het basisonderwijs gewerkt, en is een van de initiatiefnemers van Thuis in het Onderwijs. Ze werkt nu bijna 20 jaar als communicatietrainer, trainingsacteur en coach, en het proces van communicatie blijft haar altijd boeien. Elk mens is immers anders, dus is elk gesprek anders. Verbinding is de sleutel tot goede communicatie: eerst contact dan contract.